Proprietatile si beneficiile uleiului de Jojoba

Jojoba seeds and leaves

Proprietatile si beneficiile uleiului de Jojoba:

CERAMIDE: are 96% ceramide, substante care acopera celulele epidermei si care ajuta la reglarea hidratarii acesteia. Continutul sau ridicat de ceramide face posibil ca acest ulei sa reziste la oxidare si sa ramana stabil pentru o perioada lunga de timp cu proprietati complete.

PIELEA: datorita continutului ridicat de ceramide, aceasta este o alternativa excelenta pentru hidratarea si restructurarea profunda a echilibrului de grasime in piele. Este  util in cazurile de acnee, seboree, cosuri, piele uleioasa, puncte negre, eruptii cutanate, cosuri si alte afectiuni ale pielii. In plus, patrunde usor si adanc in pielea dvs. o inmoaie si o protejeaza de mediul inconjurator si de frigul excesiv. Este un hidratant excelent.

PAR: Uleiul de jojoba este o cale naturala si foarte eficienta pentru a controla excesul de sebum. Sebumul este un fel de ceara, care, de obicei, sta depozitata in foliculii de par si este responsabila pentru aparitia matretii.Uleiul de jojoba patrunde si dizolva aceste depozite, regleaza secretia excesiva de sebacee in scalp si stimuleaza cresterea acesteia, ceea ce  va face sa aveti un par mai bogat si mai sanatos. Uleiul este utilizat in fabricarea diferitelor produse cosmetice, cum ar fi samponul, gelul, sapunurile si altele. Imbunatateste in special parul fragil si / sau decolarat de vopsea.

Vitamina E: este bogat in vitamina E, care are un efect antioxidant asupra pielii, eliminarea radicalilor liberi, care sunt responsabili pentru imbatranirea prematura a pielii. Ajuta la mentinerea aspectului proaspat.

Acid linoleic: este bogat in acid linoleic un puternic regenerator al pielii.

MASAJ: uleiul poate fi folosit pentru a  spori efectele terapeutice,pentru a hrani pielea si a preveni aparatia vergeturilor.Poate fi combinat cu aromoterapia.

Moduri de utilizare:

Pentru piele: Se aplica dimineata si noaptea la culcare uleiul de Jojoba (aproximativ 2 sau 3 picaturi) pe fata si gatul perfect curatate, masati apoi lasati uleiul sa patrunda adanc in piele, uleiul de argan este absorbit rapid .

Ingrijirea corpului: Masati corpul cu ulei Jojoba ARGANOUR pe pielea curata dupa dus, acest lucru ne va proteja de vergeturi si va ajuta la mentinerea elasticitatii pielii.

Pentru par:Inainte de spalarea parului, puneti cateva picaturi de ulei de jojoba ARGANOUR pur in palma si masati  scalpul (puteti utiliza o perie pentru a extinde pe tot capul uniform), apoi mutati de la radacina la varfuri, daca aveti varfuri foarte fragile, adaugati un pic mai mult ulei si masati-le. Lasati-o sa actioneze intre 30 si 45 de minute si apoi clatiti cu un sampon. Repetati acest tratament o data sau de doua ori pe saptamana si veti observa ca dupa o luna si jumatate veti avea un par mai sanatos si stralucitor.Pentru parul gras, aplicati o cantitate mica pe scalp si masati. Lasati sa actioneze aproximativ 10 minute si apoi spalati cu sampon.

Pentru unghii:Aplicati pe maini o cantitate mica de ulei de jojoba ARGANOUR pur inainte de a merge la culcare, aceasta va duce la intarirea unghilor fragile.

Sarcina:Deoarece creste elasticitatea pielii, este o alternativa excelenta pentru a preveni vergeturile in timpul sarcinii.

Arganour are propriul laborator in Malaga, toate produsele sunt 100% originale,fabricate si ambalate in Malaga, ceea ce ofera controlul asupra tuturor fazelor de productie.Laboratorul produce 100% produse naturale si ecologice de inalta calitate, cum ar fi uleiurile vegetale, cremele faciale, mastile si serurile.

Fara parabeni sau derivate din petrol.

Testat Dermatologic. Nu a fost testat pe animale!